KUNSTSTOF DAKGOTEN


Dit van oorsprong Deens merk wordt volgens de modernste technieken in Polen geprodudeerd. Het dakgootsysteem is zowel geschikt voor een goot aan een terrasoverkapping, veranda, carport of blokhut als ook voor voor nieuwbouw en renovatie van gebouwen. HMG Benelux is hoofdimporteur van Plastmo dakgoten. Met een Plastmo kunststof dakgoot kiest u voor topkwaliteit. Wij leveren deze goten in heel Benelux. 


Betrouwbaar

Het Plastmo afwateringssysteem is een betrouwbaar systeem, dat rekening houdt met de natuurlijke thermische uitzetting van het materiaal. Door Plastmo wordt de modernste techniek toegepast, waardoor ook bij grote temperatuurverschillen 100% dichtheid kan worden gegarandeerd. Lekkage gevoelige rubberen dichtingen zijn in dit systeem niet nodig

Afmetingen

Afhankelijk van de oppervlakte van het dak is een bepaalde maat dakgoot nodig om het regenwater af te voeren. Plastmo regenoten kunnen wij leveren met een goot met diameter van 100, 125 en 150 mm en een afvoersysteem met een diameter van respectievelijk 75, 90 en 110 mm.

 

100/75 mm – voor kleine en middelgrote daken met een oppervlakte tot 200 m2

125/90 mm – voor middelgrote en grote daken met een oppervlakte tot 240 m2

150/110 mm – voor zeer grote daken tot een oppervlakte van 380 m2

Kleuren

De PVC Plastmo regengoten worden geleverd in 3 standaard kleuren: 

  • wit
  • grijs
  • bruin

Eenvoudige montage

De meeste onderdelen van dit kunststof dakgootsysteem worden eenvoudig in elkeaar geklikt en enkele onderdelen worden met elkaar verlijmd.

Bereken eenvoudig online uw prijs

Deze PVC dakgoten kunt u als losse delen bestellen en ook als voordeelpakket. In een voordeelpakket zitten alle losse delen die u doorgaans voor een dagoot met een bepaalde lengte nodig hebt. U hoeft alleen nog maar de maat, de kleur en de lengte te kiezen. Makkelijker kunnen we het niet maken.