METALEN DAKGOTEN


logo Plastal dakgoten

Dit dakgootsysteem van staal wordt geproduceerd door de firma Plastmo waarvoor wij al sinds 2005 importeur zijn voor de Benelux. Plastal is een hoogwaardig dakgootsysteem dat aan beide zijden met een 50 µm Pural kleurcoating wordt voorzien. Pural is een verbeterde polyamid op basis van polyurethan. Deze coating is vrij van schadelijk chemische bestanddelen en daarom millieu vriendelijk. Pural is extreem kleurbestendig en beschermd de goot langdurig tegen roest en extreme weersinvoeden. De vervormingstemperatuur van deze stalen goot ligt eerst bij -15° C en 120° C.

Dit dakgootsysteem van staal is zowel geschikt voor een goot aan een terrasoverkapping, veranda, carport of blokhut als ook voor voor nieuwbouw en renovatie van gebouwen. 


Afmetingen

Gootsysteem 125/87

Bij een stalen dakgoot 125/87 is de goot 125 mm breed en de diameter van de regenpijp, bochten etc, 87 mm. 

Gootsysteem 150/100

Bij een stalen dakgoot 150/100 is de goot 150 mm breed en de diameter van de regenpijp, bochten etc, 100 mm.


Kleuren

Deze stalen dakgoten zijn verkrijgbaar in de kleuren:

  • antraciet
  • donkerbruin

Eenvoudige montage

De meeste onderdelen van dit metalen dakgootsysteem worden eenvoudig in elkeaar geklikt en enkele onderdelen worden met elkaar verlijmd.

Bereken eenvoudig online uw prijs

Deze stalen dakgoten kunt u als losse delen bestellen en ook als voordeelpakket. In een voordeelpakket zitten alle losse delen die u doorgaans voor een dagoot met een bepaalde lengte nodig hebt. U hoeft alleen nog maar de maat, de kleur en de lengte te kiezen. Makkelijker kunnen we het niet maken.