LICHTSTRATEN


Voor daglichttoetreding in gebouwen en overkappingen van wij vier verschillende lichtstraten aan met gebogen enkelwandige en meerwandige vlakke of geprofileerde transparante platen. 

ALUMON lichtstraat

Het Alumon lichtstraatsysteem met een zelfdragende aluminium constructie en 10 mm polycarbonaatplaten. Een Alumon lichtstraat is verkrijgbaar met polycarbonaat platen in de kleur helder of opaal en ook met speciaal warmtewerende polycarbonaat platen.

Alumon lichtstraat

STABILIGHT lichtstraat

Lichtstraatsysteem zonder draagconstructie voor lichttoetreding in gebouwen met vlak dak. Een Stabilight lichtstraat is verkrijgbaar met 10 mm dikke geprofileerde polycarbonaat platen.

Stabilight lichtstraat

HMG Lichtstraat

Het HMG lichstraatsysteem bestaat uit thermisch gebogen glasvezelversterkte profielplaten 250/61. Deze platen zijn zeer stabiel waardoor een vrije overspanning tot 6600 mm mogelijk is. Deze lichtstraat bieden wij in enkelwandige en een dubbelwandige uitvoering aan.

HMG Lichtstraat

Atlas veestal lichtstraat

De bekende licht- en ventilatie nok voor stallen bestaande uit aluminium veestalbeugels en rollen met vlak polyester of pettalite. Deze lichtnok is verkrijgbaar in 1060 en in 1380 mm breed.

Atlas Veestal lichtstraat