HMG TERRASOVERKAPPINGEN ALUMINIUM

Voordelig van terrasoverkapping tot gedeeltelijk of geheel gesloten sunroom

Met een moderne aluminium terrasoverkapping van HMG kunt u het hele jaar genieten van uw tuin. Deze prachtige en hoogwaardige terrasoverkapping kunt u met diverse accessoires aan te passen aan uw persoonlijke wensen en budget.

Deze aluminum terrasoverkapping is zo ontwikkeld dat deze volledig modulair is. De basis is een open terrasoverkapping die u met zijwanden en glazen schuifwanden kunt uitbouwen tot een gedeeltelijk of compleet gesloten sunroom.

3 uitvoeringen

  • Hawaii
  • California
  • Florida

De 3 terrasoverkappingen zien er precies het zelfde uit. Het verschil zit in de stevigheid van de dakconstructie en de dakbeplating.


Terrasoverkapping Hawaii

Dit is de goedkooptste uitvoering en heeft een max. dakbelasting van 65 kg/m². Hiermee is deze overkapping geschikt voor Nederland, België en grote delen van Duitsland (sneeuwlastzone 1).

 

Dak met 16 mm dikke polycarbonaat platen.

 

Klik HIER voor meer info!


Terrasoverkapping California

Dit is de stevigste uitvoering en heeft een max. dakbelasting van 85 kg/m². Hiermee is deze overkapping geschikt voor Nederland, België en grote delen van Duitsland (sneeuwlastzone 2).

 

Dak met 16 mm dikke polycarbonaat platen.

 

Klik HIER voor meer info!


Terrasoverkapping Florida

Dit is de duurste uitvoering omdat het dak is uitgevoerd met echt glas. Deze overkapping heeft een max. dakbelasting van 85 kg/m². Hiermee is deze overkapping geschikt voor Nederland, België en grote delen van Duitsland (sneeuwlastzone 2).

 

Dak met gehard en gelaagd glas van 8 mm dik.

 

Klik HIER voor meer info!